Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. στις 16-7

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΧΩΔΕ!
ΟΧΙ ΝΕΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ!

Την Τετάρτη 16 Ιουλίου, στις 12.00 μ.μ,θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (Λεωφ. Αλεξάνδρας και Χαριλάου Τρικούπη) με κεντρικό πλαίσιο:

ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΧΩΔΕ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ,ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΑΣ

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.

Η εκδήλωση γίνεται με πρωτοβουλία του Δήμου Ελληνικού και της Επιτροπής Αγώνα, με αφορμή την αναγγελθείσα επέκταση της Αττικής Οδού στον ορεινό όγκο του Υμηττού,μέχρι τον χώρο του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού και την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να πάρουν μέρος Δημοτικές Αρχές και τοπικοί φορείς από τους Δήμους Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Αλίμου, Ηλιούπολης, Βύρωνα και Καισαριανής καθώς και συλλογικότητες από την ευρύτερη περιοχή.

Η «Πρωτοβουλία Πολιτών για τη Διάσωση του Υμηττού» μαζί πολλές άλλες συλλογικότητες που ευαισθητοποιούνται και δραστηριοποιούνται για τα ζητήματα αυτά, καλεί όλους όσους έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στις συνολικότερες ή στις επιμέρους επιπτώσεις από την εφαρμογή των σχεδίων του ΥΠΕΧΩΔΕ, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Πούλμαν για την μετάβαση όσων ενδιαφέρονται, θα αναχωρήσουν από το Δημαρχείο Ελληνικού καθώς και από το Δημαρχείο Ηλιούπολης,στις 11.00 π.μ