Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ανοιξιάτικος περίπατος στον Υμηττό - οι εντυπώσεις!




Για άλλη μια φορά, και παρά την προηγούμενη αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών αλλά και το έντονο κλίμα της προεκλογικής περιόδου, μεγάλη ήταν η ανταπόκριση φίλων από το Βύρωνα, την Καισαριανή και άλλες κοντινές περιοχές στην πρόσκληση του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα, του Οικολογικού Εργαστηρίου Καισαριανής και της Πρωτοβουλίας Πολιτών Βύρωνα για τη Διάσωση του Υμηττού για τον φυσιολατρικό μας περίπατο στον Υμηττό, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μάη.
Ξεκινήσαμε από τη Μονή Καισαριανής και ακολουθήσαμε το Βοτανικό Μονοπάτι, που δημιουργήθηκε το 2004-05 από τους μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού με σκοπό να γνωρίσει καλύτερα στους επισκέπτες τη χλωρίδα της περιοχής. Κάναμε στάση στην Καλοπούλα για πικ-νικ, κουβέντα και παιχνίδι, και επιστρέψαμε από άλλο δρόμο στη Μονή Καισαριανής αφού θαυμάσαμε την ανοιξιάτικη φύση του Υμηττού, τη μοναδική θέα προς όλο το λεκανοπέδιο και τα ιστορικής αξίας ναΰδρια της Ανάληψης, του Φραγκομονάστηρου και των Ταξιαρχών.
Μας δόθηκε και αυτή τη φορά η ευκαιρία να περάσουμε μια ευχάριστη μέρα, να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας, αλλά και ν’ανταλλάξουμε απόψεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο φυσικός πλούτος του βουνού μας.
Αφού ευχαριστήσουμε τους παλιούς και καινούριους φίλους μας, δίνουμε την υπόσχεση η επαγρύπνησή μας για τον Υμηττό να συνεχιστεί και το ραντεβού μας να ανανεωθεί σύντομα.












2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Yπάρχουνε τρικάκια στους δρόμους της Αθήνας που γράφουν

ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.

Αντιφασίστες/αντιφασίστριες
Εγκρίνω και επαυξάνω.
Πρέπει να πατήσει πόδι ο σύριζα και να υψώσει την φωνή του.
To να πει καποιος δεν με νοιαζει ειναι σαν να γινει χουντα στην Χαλκιδικη και να πουνε καποιοι δεν με νοιαζει επειδη ειναι Παοκ και Αρης Ηρακλης παρα πολλοι εκει

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ
ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΕΚ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Αυτο λενε τα τρικακια μιας και εγω τα εφτιαξα.